Industrie en reparatie

P. Thijssen RVS & Metaalbewerking is ruim ervaren in het werken in industriële omgevingen, fabrieken en werkplaatsen in binnen- en buitenland.

Paul Thijssen helpt graag mee aan oplossingen op maat om uw productieproces te verbeteren. Hulpmiddelen bij bestaande machines en allerlei handige constucties van roestvrijstaal, aluminium of staal kunnen ontworpen, vervaardigd en gemonteerd worden. Ook specialistische interieurs, de inrichting van bedrijfswagens of magazijns, bijzondere winkelinrichtingen enzovoort kunnen vervaardigd en bevestigd worden. Paul Thijssen ondersteunt u ook bij reparaties en montagewerk.

Directe communicatie en het maken van heldere afspraken staan altijd centraal bij Paul Thijssen. Uw eigen specifieke veiligheidsrichtlijnen en regels kunnen zo snel worden afgestemd en worden volledig nageleefd. Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering houdt u één aanspreekpunt. Dat maakt P. Thijssen RVS & Metaalbewerking een betrouwbare partner die met u meedenkt en meewerkt.

 

Meer weten?

P. Thijssen RVS & Metaalbewerking
Atelierweg 7-A
6562 AS Groesbeek
Telefoon: +31(0)6-10 19 37 14

Een bericht per e-mail kunt u insturen via het contactformulier.

Neem contact op

Maatwerk nodig?

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing met RVS, aluminium of staal? P. Thijssen RVS & Metaalbewerking, helemaal thuis in maatwerk met metaal! Van idee tot aan een perfect eindresultaat en montage op iedere gewenste locatie.

Lees hier meer over maatwerk. Vragen? Neem contact op en vraag bij Paul Thijssen naar de vele mogelijkheden.

Meer over maatwerk