RVS & Metaalbewerking

P. Thijssen RVS & Metaalbewerking is specialist in het bewerken van roestvrijstaal, aluminium, staal en verzinkt staal in allerlei mogelijke vormen (constructies – platen – palen – balken – onderdelen – frames – trappen – balustrades – enzovoort).

Paul Thijssen is een allround bekwame vakspecialist die de opdrachtgever begeleidt van A tot Z, van ontwerp tot realisatie. De ruime ervaring en de goed uitgeruste eigen werkplaats maken vele oplossingen mogelijk, van nieuwe constructies tot aanpassingen en reparatie.

Het bedrijf beschikt over een eigen machinepark (met o.a. lintzaag, knipschaar, kantbank, en machines voor RVS, staal en aluminium plaatbewerking) en verzorgt ook laswerkzaamheden (TIG, MIG/MAG met CO2, aluminium lassen).

Paul Thijssen werkt voor vele soorten opdrachtgevers, o.a. particulieren, bouw, detailhandel en industrie en op iedere gewenste locatie. Opdrachtgevers die een deskundige metaalbewerker zoeken die optimaal meedenkt vanaf de ontwerpfase, en zeker geen ‘9 tot 17 uur’ mentaliteit heeft, zijn hier helemaal aan het goede adres!

Meer weten?

P. Thijssen RVS & Metaalbewerking
Atelierweg 7-A
6562 AS Groesbeek
Telefoon: +31(0)6-10 19 37 14

Een bericht per e-mail kunt u insturen via het contactformulier.

Neem contact op

Maatwerk nodig?

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing met RVS, aluminium of staal? P. Thijssen RVS & Metaalbewerking, helemaal thuis in maatwerk met metaal! Van idee tot aan een perfect eindresultaat en montage op iedere gewenste locatie.

Lees hier meer over maatwerk. Vragen? Neem contact op en vraag bij Paul Thijssen naar de vele mogelijkheden.

Meer over maatwerk